Oferim servicii stomatologice bazate pe ultimele tehnici si adresate tuturor pacientilor care doresc sa beneficieze de calitate. Pentru ca misiunea noastra este de a vedea toti pacientii plecand cu zambetul pe buze din centrul Migadent, ne-am specializat pe toate tehnicile noi care ne permit sa tratam fara durere, cu rezultate excelente si intr-un timp relativ scurt orice afectiune dentara. Serviciile stomatologice din Centrul Migadent includ:
- Implantologie
- Estetica Dentara
- Endodontie
- Chirurgie dento-alveolara
- Chirurgie parodontala
- Protetica fixa si mobila
- Ortodontie si pedodontie
- Profilaxie si consultatie
- Tehnologia Cad-Cam
- Laser Dentar
Implantul dentar
Inserarea implantului dentar este o interventie chirurgicala frecventa intr-o clinica stomatologica prin care se introduce o radacina noua sub forma unei piese de titan in osul alveolar.
In functie de situatia clinica a fiecarui pacient si de sistemul implantar folosit, exista posibilitatea protezarii imediate asfel incat pacientul va putea beneficia de dinti imediat.
Inserarea implantului dentar se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala simpla. Dupa un timp, necesar integrarii in os, pe implant se ataseaza o alta piesa numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana ceramica, puntea sau proteza dentara ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.
NOU!!!
Sistemul Fast&Fixed de la Bredent - Precizie germana pentru situatii critice!
Extractiile, implantarea si protezarea intr-o singura zi transforma un pacient candidat la proteza totala intr-un pacient ce poate avea dintii sai doar in cateva ore.
Intrebari frecvente despre implantul dentar:
Cine poate beneficia de un implant?
In general, orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti poate apela la implant dentar. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului , pozitia sinusului maxilar sau a unor vase si nervi, gena deficitara sau din cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de boli ca diabetul, anumite afectiuni ale sangelui, ale tesutului osos etc).
De aceea, inaintea de plasarea implanturilor se va face un set de radiografii dentare speciale si analize de sange.
Pana la ce varsta se pot face implanturi dentare?
Ocazional, pacientii mai varstnici isi exprima ingrijorarea ca varsta lor ii poate impiedica sa beneficieze pe deplin de un implant dentar. Cu toate acestea, sanatatea este un factor mult mai important decat varsta, si daca esti suficient de sanatos pentru a ti se extrage un dinte, probabil ca esti destul de sanatos si pentru a beneficia de un implant
Doare aceasta interventie chirurgicala?
In practica stomatologica actuala implantul dentar este un aspect foarte discutat. Datorita evolutiei anestezicelor, echipamentelor si a pregatirii specialistilor nostri durerea este inexistenta
Care sunt etapele de tratament si cat dureaza?
Dupa efectuarea de radiografii dentare si teste de sange se incepe interventia de plasare a implantului sub anestezie. Dupa ce implantul este inserat in os, se acopera cu gingie.
Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, sau un timp mai indelungat daca este plasat un numar mai mare de implanturi
Urmeaza perioada osteointegrare in care implantul dentar face legatura cu osul, care dureaza de la 3 pana la 6 luni. Apoi este atasat bontul protetic. Din acest moment protezarea prin coroane, punti sau proteze mai necesita cateva sedinte, deci cateva zile.
De retinut este ca fiecare pacient reprezinta un caz unic si de aceea este dificil de mentionat un timp anume.
Cat costa un implant dentar la o clinica dentara?
Factorii care influenteaza preturile includ investitia in calitatea materialelor, tehnologie, instruirea permanenta a specialistilor stomatologi si a personalului auxiliar.
Cu toate acestea, preturile noastre sunt comparabile cu cele la nivel national ale clinicilor de stomatologie. In functie de procedura, preturile noastre s-ar putea sa fie mai mici decat ale altor clinici.
Te incurajam sa experimentezi ceea ce ne separa de celelalte cabinete de stomatologie inainte de a lua o decizie care ar trebui sa iti schimbe viata doar in baza pretului
Cum se va comporta dintele sustinut de un implant dentar?
Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali. Acest lucru inseamna ca poti manca si bea ca de obicei.
Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii
Avantajele implantului dentar:
Aspectul fizionomic placut
Senzatia de dinti naturali
Masticatia comparabila cu a dintilor naturali
Stimularea osoasa e de 95%
Lucrari protetice fixe
Nu iti ranesti gingiile in timpul masticatiei
Lucrarile protetice pe implante sunt placute la purtat si usor de igienizat
Contraindicatii pentru operatiunea de implant detar
Starea de graviditate sau lactatia
Osteoporoza intr-o forma avansata, in special la pacientii care urmeaza tratamente cu bisfosfonati.
Boli cardiace decompensate. Daca pacientul ia anticoagulante, va intrerupe tratamentul si va trece pe antibioterapie
Diabet decompensat cu glicemie mai mare de 180 mg/dl.
Reumatism articular acut – tot sub profilaxie antibiotica
Alergie la titan, care este extrem de rara (sunt cateva cazuri in lume)
Nevralgia esentiala de trigemen
Bruxismul – contraindica folosirea ceramicii in lucrarile protetice.
Dezavantaje
Timpul de osteointegrare este intre 3 si 6 luni, perioada in care implantul dentar este acoperit de gingie. O proteza provizorie poate fi realizata si poate fi folosita in aceasta perioada
Estetica Dentara
Pentru a avea o dantura sanatoasa si un zambet fermecator, pacientii apeleaza din ce in ce mai des la servicii de estetica dentara.
Estetica dentara este de fapt un cumul de interventii stomatologice prin care se ajunge la ceea ce putem numi o dantura perfecta, interventii precum:
Albirea dentara
Fatetarea cu fatete ceramice
Realizarea coroanelor de zirconiu
Obturatia dentara (inserarea de plombe de culoarea dintelui)
Remodelarea gingiilor
Aplicarea de bijuterii dentare
Estetica dentara nu afecteaza structura sau rezistenta dintilor
Albirea dentara (cosmetica dentara) este indicata pacientilor adulti care nu au lucrari protetice, obturatii, carii.
Pacientii fumatori pot albi dintii, insa, pentru mentinerea rezultatelor, ar trebui sa evite fumatul.
Persoanele cu o coloratie mai inchisa a danturii, datorata tratamentelor cu tetraciclina din copilarie, pentru rezultate vizibile, au nevoie de un tratament mai lung (cateva luni).
Dupa albirea dintilor este contraindicat pentru minim 48 ore fumatul, consumarea bauturilor colorate precum cafea sau vin rosu sau a alimentelor colorate.
Endodontie sub microscop
Ce este endodontia?
Endodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupa cu tratarea si vindecarea bolilor pulpei dentare (nervului) si a parodontiului de la nivelul varful radacinii.
Cine poate practica endodontia?
Desi orice dentist poate realiza un tratament endodontic, de multe ori pacientii sunt indrumati catre un medic cu practica limitata la endodontie, atunci cand constata ca este un tratament complicat sau mai dificil decat in mod obisnuit.
Ce este acela un medic cu practica limitata la endodontie?
Medicul cu practica limitata la endodontie este un medic dentist care a ales sa se specializeze numai pe tratamentele endodontice in practica de zi cu zi . In vederea realizarii unui tratament cat mai adecvat foloseste instrumente si materiale complexe care in mod normal nu sunt accesibile medicului dentist generalist, cum ar fi:
microscopul operator ce permite vizualizarea unor structuri dentare invizibil sau putin vizibil cu ochiul liber: fracturi, fisuri, canale aditionale, etc.
instrumentar si tehnici specifice de ultima generatie
Ce este acela un tratament endodontic?(Tratament de canal)
Pentru a intelege mai bine ce este acela un tratament endodontic si la ce foloseste este de folos sa stim cate ceva despre anatomia unui dinte. Dintele sanatos este compus din mai multe straturi.
Stratul exterior este compus din o structura dura , numita smalt . Smaltul este sustinut la interior de un strat numit dentina, ce are in centru un tesut moale numit pulpa dentara.
Pulpa dentara contine vase de sange, nervi, si tesut conjunctiv ce sunt responsabile de formarea dintelui in cursul eruptiei lui pe arcada.Pulpa dintelui primeste toate substantele necesare unei dezvoltari normale prin vasele de sange ce intra in dinte pe la varful radacinii. Dupa ce dintele si-a incheiat formarea, si tesutul pulpar si-a incheiat rolul.
Asta inseamna ca la nevoie putem sa scoatem pulpa (nervul) unui dinte fara ca el sa fie afectat in vre-un fel. Aceasta manevra terapeutica poarta numele de tratament endodontic (tratament de canal)
De ce am nevoie de un tratament endodontic?
Tratamentul endodontic este necesar atunci cand pulpa dentara se inflameaza sau se infecteaza de obicei datorita unei carii profunde, a unor obturatii coronare (plombe) intinse, fracturi sau fisuri in smalt, sau ca urmare a unor traumatisme suferite de dinte. In cazul in care nu se intervine la timp durerile se pot agrava, mergandu-se pana la formarea de abcese.
In momentul in care se decide ca este nevoie de tratament endodontic la acel dinte , medicul dumneavoastra dentist sau medicul cu practica limitata la endodontie inlatura pulpa inflamata/infectata , curatind si conformand canalele radiculare, apoi obtureaza etans canalele curatate.
Cat costa un tratament de canal?
Depinde, unii dinti sunt mai usor de tratat avand mai putine radacini si fiind situati pe arcadele dentare mai in fata, altii prezinta un grad de complexitate crescut. Un pret total nu se poate preciza decat dupa efectuarea unui consult amanuntit.
Cat dureaza un tratament endodontic?
De obicei pentru un tratament endodontic obisnuit este suficienta o singura sedinta de 1-2 ore, totusi in unele cazuri mai complicate este nevoie de doua sau mai multe sedinte. Odata terminat tratamentul endodontic sunteti sfatuit sa luati legatura cu medicul dumneavoastra dentist pentru a efectua o restaurare coronara de durata a dintelui (coroana).Restaurarea coronara de durata este extrem de importanta deoarece reda functionalitatea dintelui .
Cat de dureros este un tratament de canal?
Faptul ca folosim anestezice de ultima generatie va garanteaza dumneavoastra ca pacient ca nu veti simti nici cea mai mica durere pe parcursul tratamentului.
O sa ma doara dupa aceea?
Uneori este posibil sa simtiti o usoara jena sau durere la masticatie, care trece de obicei la antiinflamatoare usoare gen Nurofen. In cazuri foarte rare, cand canalele sunt infectate cu foarte multe bacterii este posibil sa apara si o umflatura, caz in care va sfatuim sa va adresati cabinetului nostru pentru prescrierea unui antibiotic adecvat.
Chirurgie dento alveolara
Ce este chirurgia dento-alveolara?
Chirurgia dento-alveolara se refera la interventiile realizate asupra dintilor si asupra osului alveolar ce sustine radacinile dentare.
Ce tipuri de manopere include chirurgia dento-alveolara?
Cele mai frecvente manopere din chirurgia dento-alveolara sunt:
extractia molarului de minte sau a altor dinti inlcusi (mai multe detalii aici)
rezectia apicala (mai multe detalii aici)
alte interventii chirurgicale precum regularizarea de creasta alveolara sau frenectomia (mai multe detalii aici)
Piezotom
Este un aparat ce foloseste o tehnologie bazata pe frecvente de ultrasunete care permit cu precizie o osteotomie,
avand control total asupra atat a adancimii cat si a lungimii inciziei.
Zona de utilizare:
Extractii
Rezectie apicala
Chistectomie
Recoltare osoasa
Expansiune de creasta
Sinus Lift
Osteoplasie
Osteotomie
Pregatirea amplasamentului implantului
Pregatirea dintelui si debridarea radacinii
Chirurgie ortodontica
Avantajele utilizaruu piezotomului in interventiile chirurgicale
Sigur si usor
Reduce riscuri chirurgicale
Recuperare rapida comparativ cu metodele conventionale
Reduce trauma post-operatorie
Reduce timpul de reabilitare a protezei
Ce este chirurgia parodontala?
Chirurgia parodontala include interventiile prin care se poate trata boala parodontala si prelungi viata dintilor naturali.
Ce este boala parodontala?
Boala parodontala este o afectiune a parodontiului marginal, din ce in ce mai intalnita, cu consecinte foarte grave asupra dintilor si osului maxilar.
Care sunt consecintele netratarii bolii parodontale?
Netratata, boala parodontala duce in timp la mobilitatea dentara si apoi la pierderea dintilor.
Care sunt factorii determinanti care influenteaza aparitia bolii parodontale?
Factorii de risc sunt: factori genetici, varsta, boli endocrine(diabet), boli imunitare, stresul si, printre cei mai importanti, fumatul si igiena orala necorespunzatoare. Igiena orala insuficienta si/sau incorecta permite acumularea de placa bacteriana ce contine numeroase specii microbiene agresive pentru dinti si tesutul parodontal, iar fumatul scade puterea de aparare locala a tesuturilor.
Care sunt simptomele bolii parodontale?
Simptomele bolii parodontale sunt inflamatiile, care sunt determinate de:
gingivite, care determina sensibilizarea si sangerarea gingiilor spontan sau la periaj; gingivitele se manifesta sangerare, inrosire, ulceratie si edem al gingiei; ele pot fi incipiente, moderate sau severe
parodontitele, care se manifesta prin formarea pungilor parodontale aflate intre dinte si gingie din cauza placii bacteriene care se transforma in tartru
parodontitele avansate, care duc la distructia osului si a ligamentului parodontal si, implicit, la pierderea dintelui de pe arcada.
Care este scopul interventiilor de chirurgie parodontala si aditie osoasa?
Toate interventiile de chirurgie parodontala si aditie osoasa permit conservarea dintelui pe arcada pentru a pastra dantura naturala sanatoasa.
Protetica fixa si mobila
Ce este protetica?
Protetica presupune reconstructia danturii prin lucrari protetice fixe sau mobile, fatete dentare sau incrustatii dentare.
Care sunt tipurile de lucrari care se realizeaza pentru protezare?
Lucrari fixe cimentate pe dinti
Lucrarile fixe pe implanturi
Lucrari mobile care se sprijina pe gingii
Lucrari patial mobilizabile
Cine alege tipul de lucrare?
Este recomandat sa fie lasata la latitudinea medicului tipului de lucrare intrucat acesta se ghideaza in functie de numarul dintilor pierduti, al dintilor restanti, al pozitiei acestora si functie de afectiunile pacientului.
Ce tipuri de materiale sunt folosite pentru lucrarile protetice in Centrul Migadent?
Materialele metalo-ceramice formate din cele metalice (Cr-Ni sau Cr-Co) care dau rezistenta lucrarii si ceramica (portelan) care e rezistenta si superioara si din punct de vedere estetic
Materialele integral ceramice, care sunt superioare din punct de vedere estetic
Materialele din ceramica pe suport de zirconiu, care sunt complet tolerate de organism, nu se corodeaza, sunt mai rezistente si elimina aspectul de gingie innegrita.
Materialele acrilice, care sunt folosite pentru protezele totale sau partiale
NOU!!!
Pentru ameliorarea stabilitatii protezelor se poate apela la miniimplanturi prevazute cu capse ce ajuta purtatorii de proteza sa obtina o stabilitate mai buna a protezelor cu costuri minime si rezonabile, chiar si atunci cand oferta osoasa este minima.
Ortodontie si pedodontie
Ce este ortodontia?
Ortodontia este un domeniu al stomatologiei care se ocupa cu rezolvarea problemelor legate de alinierea dintilor si, implicit, corectarea defectelor fizionomice sau functionale ce apar.
Cand este recomandat sa se apeleze la medic pentru corectarea alinierii dintilor?
Oricand, insa, pentru a fi rezultate durabile in timp, trebuie apelat la medic in copilarie sau in perioada de crestere.
Ce presupun terapiile din cadrul ortodontiei ?
Terapiile din cadrul ortodontiei se bazeaza pe:
exercitii musculare
aparate de ortodontie pasive cu rol de ghidare a fortelor sau bazate pe aparate care se prind extra oral sau dentinar si care exercita forte necesare pentru a corecta anomaliile gasite
Pot fi aplicate aparate dentare pe dintii temporari (de lapte)?
Da. Este chiar recomandat si mult mai putin costisitor daca se aplica aparatele dentare pe dintii temporari (de lapte) pentru corectarea timpurie a danturii.
Ce este pedodontia?
Pedodontia implica diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului dento-maxilar specifice copiilor.
Pot fi tratati dintii temporari (de lapte)?
Dintii temporari (de lapte) pot fi tratati si este chiar recomandat sa fie tratati pentru prevenirea oricarei afectiuni a danturii ulterioare permanente.
Profilaxie si Consultatie
Ce inseamna profilaxie?
Profilaxia inseamna prevenire si se refera la prevenirea bolilor parodontale sau a bolilor carioase
Cum se realizeaza profilaxia?
prin sigilari ale fosetelor si ale santurilor dintilor
prin obturatii (plombe) la culoarea dintilor
prin detartraj
prin air flow si periaj profesional
Ce inseamna sigilari ale fosetelor si ale santurilor dintilor?
Sunt proceduri stomatologice simple si nedureroase, prin care se izoleaza suprafata dentara de mediul cavitatii bucale cu rasini compozite, compomeri sau cu ionomeri de sticla (glassionomeri), cu scopul de a preveni formarea cariilor.
Ce inseamna obturatii (plombe) la culoarea dintilor?
Obturatia (plombarea) la culoarea dintilor inseamna inlocuirea unei parti a dintelui care a fost pierduta sau indepartata din cauza unei distrugeri cu materiale la culoarea dintelui, care au aderenta mare, coeficient foarte mic de dilatatie-contractie la diferentele de temperatura, rezistenta la abraziune si duritate mare.
Ce inseamna detartraj?
Detartrajul reprezinta indepartarea tartrului, adica a placii bacteriene depusa pe suprafetele dentare si mineralizata din cauza salivei cu vascozitate mare, a lipsei masticatiei pe dintii respectivi sau a lipsei sau incorectitudinii periajului dentar.
Ce inseamna air flow si periaj profesional?
Air Flow este un dispozitiv utilizat pentru profilaxia dentara, cu rezultate spectaculoase in indepartarea tartrului nicotinic si curatarea eficienta a lucrarilor fixe. Are scopul de a indeparta petele, placa si depozitele moi de pe suprafetele dintilor, utilizand apa, aerul si pulberea de bicarbonat de sodiu.
Periajul stomatologic profesional are rolul de lustruire si netezire a suprafetelor dentare si se realizeaza in cabinet cu ajutorul unei periute montata la piesa cot si cu o pasta speciala.
Ce inseamna consultatie?
Consultatia are ca scop cunoasterea situatiei danturii pacientului, stabilirea diagnosticului, a planului de tratament, precum si costul acestuia. Daca este necesar medicul va solicita si examene radiologice de laborator.
Astăzi, pacienții pot beneficia de servicii ultra-performante și profesionale de stomatologie digitală, care aduc beneficii reale, imposibil de obținut fără aparatura de ultimă generație. Dintre acestea, tehnologia CAD-CAM, denumită intuitiv „One hour dentistry”, poate fi considerată o adevărată noutate în domeniul stomatologiei.
Ce este tehnologia CAD-CAM?
Tehnologia CAD CAM, considerată a fi o tehnică orientată către viitor, este una dintre cele mai inovatoare soluții de protetică dentară. Precizia și acuratețea cu care aceasta contribuie la realizarea pieselor protetice (punte dentară, coroană, fațetă, încrustație sau pivot) întrec orice altă tehnologie existentă.
Practic, rolul de restaurare protetică al tehnologiei CAD-CAM este evident de îndată ce înțelegem ce reprezintă numele acesteia. La baza tehnologiei revoluționare CAD-CAM se află două procese de bază:
CAD (Computer Aided Design) – procesul de modelare cu ajutorul unui computer cu soft special de design 3D;CAM (Computer Aided Manufacturing) – procesul prin care unitatea de producție (de frezare) realizează elementele protetice (punte, fațetă, coroană, încrustație, pivot și altele).Care sunt elementele componente ale unui sistem CAD-CAM?
Folosită în primul rând datorită rapidității de execuție a lucrării, dar și pentru confortul oferit pacientului și medicului stomatolog, tehnologia CAD-CAM dispune de următoarele elemente componente:
Scanner-ul – cu ajutorul acestuia amprentele clasice realizate sunt înlocuite cu cele digitale, de o acuratețe mult mai mare;Computerul dotat cu softul dedicat de prelucrare – acesta procesează datele scanate din cavitatea bucală și le utilizează în vederea conceperii elementelor de restaurare finală;Unitatea de frezare – aceasta este componenta ce realizează propriu-zis coroanele, fațetele sau punțile, cu ajutorul unor axe de frezare, conform informațiilor primite de la computer.
Cu alte cuvinte, în momentul în care un pacient are nevoie de o coroană sau de fațete dentare, punte, pivot sau alte intervenții de natură protetică, acestea vor fi realizate într-un timp scurt prin intermediul sistemului CAD-CAM.
Scanner-ul preia amprentele dentare cu o precizie perfectă și le transmite computerului. Mai departe, acesta prelucrează informațiile primite, care sunt preluate în cele din urmă de unitatea de frezare. La finalul acestui proces, piesele protetice rezultate sunt realizate cu o acuratețe incredibilă, din cele mai bune materiale biocompatibile (cel mai popular fiind ceramica).
Ce avantaje aduce această tehnologie inovatoare?
Conștienți de faptul că timpul nu ar trebui să reprezinte o problemă în ceea ce privește procedurile stomatologice, mai ales în epoca vitezei, medicii, alături de inginerii și de oamenii de știință, au dezvoltat și promovat tehnologia CAD-CAM.
Așadar, pe lângă rapiditatea prin care cele 3 componente ale sistemului își îndeplinesc scopurile și realizează elementele protetice destinate restaurării, tehnologia CAD-CAM este de neegalat datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce atât pacienților, cât și medicilor:
procedurile realizate cu ajutorul acesteia nu necesită timp de recuperare, pacientul putându-și relua activitatea imediat după intervenție;contribuie la eliminarea disconfortului creat de amprentarea clasică prin mulaj, prin înlocuirea acesteia cu cea digitală;grație sistemului precis de scanare, contribuie la eliminarea erorii umane;folosirea celor mai bune materiale, cu proprietăți estetice și funcționale apropiate de cele ale smalțului natural al dintelui (ceramică), asigură rezultate remarcabile.
Uită de sunetul chinuitor care nu îți dădea pace pe scaunul stomatologic!
O metodă revoluționară are grijă ca dantura ta să fie impecabilă și economisești și timp prețios: Laserul dentar! A fost introdus în practica stomatologică în urmă cu aproximativ 30 ani și a produs inovații remarcabile în tratamentele specifice.
Laserul poate ajuta medicul dentist să execute unele proceduri pe care nu le putea realiza cu ajutorul instrumentelor tradiţionale, iar pacientul nu mai este nevoit să suporte dureri chinuitoare, sângerări şi şedinţe repetate pentru a ajunge la rezultatul dorit.
Printre cele mai comune se numără:
- identificarea cariilor
- preparația cariilor în vederea obturațiilor
- obturații dentare
- albirea dinților
- detartraj
- tratarea bolii parodontale
- îndepărtarea chisturilor, tumorilor, aftelor, leziunilor, creșterilor gingivale
- gingivectomie și gingivoplatie
- regenerarea nervilor dentari
Este nevoie de mai multe aparate cu laser pentru a acoperi toată gama de manopere realizate în cabinetul stomatologic. Fiecare tip de laser are o caracteristică constantă: lungimea de undă a radiaţiei laser. În funcţie de lungimea de undă, diferiţi laseri au diferite acţiuni asupra ţesuturilor, de unde rezultă că un singur laser nu poate acoperi toată gama de manopere dentare.
Există echipamente pentru utilizarea în terapia laser cu nivel scăzut de radiaţii, laseri care au în general putere mică şi cu o arie de utilizare relativ restrânsă. Există laseri pentru chirurgia ţesuturilor dentare dure (pot îndepărta structurile dentare dure, osul şi pot fi utilizaţi şi la intervenţii pe ţesuturi moi).
Beneficiile tratamentului cu laser dentar
1. este puțin invaziv
2. reduce sângerarea
3. nu necesită suture
4. nu necesită anestezie
5. contribuie la regenerarea rapidă a țesuturilor afectate
6. este sigur atât în cazul copiilor cât și al femeilor însărcinate
7. este un tratament precis.
Programează-te acum să beneficiezi de tehnologia albirii cu lase dentar!